Stadsrondrit per huifkar door het historische centrum van Doesburg. 

Een stadsrondrit per huifkar ( een replica van de Jan Plezier) is een unieke ervaring! Met het hele gezin,vrienden,vrijgezellenfeest,bruiloft,partijen of familie. De huifkar kan verwarmd worden, dus ook in de winter zeer aangenaam. 
De huifkar wordt getrokken door 2 of 3 schitterende fjordenpaarden en biedt plaats aan maximaal 10 of 18 personen. Op aanvraag uiteraard ook grotere groepen mogelijk of groepen met rolstoelen! De koetsier zorgt voor een prachtige rit door het historische centrum van de Hanzestad Doesburg. De stadsgids gaat met u mee, zodat u alles te horen krijgt over de rijke geschiedenis van onze Hanzestad Doesburg. 
De tocht duurt ongeveer 5 kwartier. 

Deze vaste tocht is iedere vrijdagmiddag om 14.00 uur ( van 29 april t/m 26 augustus en gedurende de herfstvakantie), maar uiteraard kunt u ook op andere dagen en een ander tijdstip een reservering maken. Gereserveerde tochten zijn gedurende het gehele jaar door mogelijk! 
Kosten voor deze tocht: € 8,00 per persoon en kinderen 4 -12 jaar € 5,00 p.p. Indien u op een andere dag of ander tijdstip met uw eigen gezelschap een tocht wil maken dan komen er € 7,50 reserveringskosten bij. 
Info en reserveren: VVV Doesburg, Gasthuisstraat 13, 6981 CP Doesburg 
Tel. 0313-479088, e-mail  info@vvvdoesburg.nl